Onze werkwijze

Professioneel

Partners en VvE-beheer heeft van gebouwbeheer hun vak gemaakt. Kent de wet, kent de regels. Het zijn professionals in gebouwbeheer.

Praktisch

Partners en VvE-beheer heeft een nuchtere kijk op uw zaken: alles wat je goed regelt, kost minder tijd. En dus minder geld.

Prettig

Partners en VvE-beheer probeert het u zo makkelijk mogelijk te maken. Met oplossingen voor alle voorkomende problemen en vraagstukken bij VvE-beheer. Dat is wel zo prettig.

Professioneel

(Koop)appartementencomplexen en bedrijfsverzamelgebouwen moeten, dat is de wet, een Vereniging van Eigenaren (VvE) hebben. De VvE is verantwoordelijk voor de staat van onderhoud van het gebouw, de veiligheid (zorgplicht) in en rond het pand en het waardebehoud. Dat is nogal wat. Vooral als we ons realiseren dat die verantwoordelijkheid vaak neergelegd wordt bij leden voor wie gebouwbeheer niet het dagelijks werk is. En die ook nog andere besognes hebben. Partners en VvE-Beheer heeft van gebouwbeheer hun vak gemaakt. Kent de wet, kent de regels. Het zijn professionals in gebouwbeheer.

 

Praktisch

Partners en VvE-Beheer heeft een nuchtere kijk op uw zaken: alles wat je goed regelt, kost minder tijd. En dus minder geld. Wij beginnen met u bij het begin; formuleren samen de doelstellingen en het beleid, maken een risicoprofiel en stellen eventueel een meerjarenonderhoudsplan op. Dan weten wij met elkaar en van elkaar wat wij moeten, willen en kunnen. Vervolgens is er een groot aantal taken en zaken dat wij voor u kunnen verzorgen. Ontzorgen noemt een grote verzekeringsmaatschappij dat. Praktisch, zeggen wij. Zorgeloos woonplezier, merkt u.

 

Prettig

Partners en VvE-Beheer probeert het u zo makkelijk mogelijk te maken. Met de praktische en professionele aanpak. En met oplossingen voor alle voorkomende problemen en vraagstukken bij VvE-beheer. Dat is wel zo prettig.